perjantai 25. tammikuuta 2013

Elämää ja jotain alennusmyynnistä kotiutettua

Olen saanut olla pari päivää tällä viikolla lapsiperheen elämän keskellä. Elää sen pienempiä ja suurempia iloja, mutta myös murheita. Oli todella ihana olla siellä äidin juttukaverina ja vähän apunakin.

 <3 Sisarusten lapset on mun suuri rakkaus!!  <3  

<3 Sydän melkein pakahtui lähes kaksivuotiaan hellyydenosoituksista, kolmivuotiaan ihanista oivalluksista ja tarinoista, viisi- ja kuusivuotiaiden touhuista ja törmäilyistä. Vauva, vain 3kk:n ikäinen, oli myös niin läsnä ja mukana touhuissa. Heti, kun isommat pelmahtivat johonkin toiseen huoneeseen, vähän kauemmas, pienimmälle tuli suru. Eihän sitä viihdy yksinään, pieninkään. Sisarusrakkaus on niin suurta heti!  <3

Yhtenä aamupäivänä pakkasimme auton ja suuntasimme kaupunkikierrokselle. Minulle tietenkin tarttui mukaan lankoja, kun halavalla sai...Alennuksessa oli 7Veljestä Tweed. Niistä väreistä otin vain tuon yhden kerän. Ajattelin tehdä niistä sukat joko yksin tai toisen langan kanssa raidoittaen. Aika näyttää, mitä siitä tulee.


 Ainakin tässä ruudulla värit toistuvat aika oikean kaltaisena. Aika perusvärejä; kahta harmaata ja valkoista. Lapusta heijastuu hassusti salaman valo.

Novitan Woolit oli myös tarjouksessa. Värejä vain oli aika niukanlaisesti. Nämäkin haalittu kahdesta eri paikasta. Ihanan lämmin punainen ja keväisen vihreä. Sukuun onkin syntynyt vauvoja, kumpaakin sukupuolta. Jospa niille vaikka näistä jotain. (tai jostain muusta langasta. Niitä kun löytyy...)


Lankahyllyillä seisoskellessa huomasin Puro Batikin ihanan hehkuvat, uudet värit! Niitähän piti myös ostaa pari kerää. Niin kovasti ne huutelivat sieltä hyllystänsä. Kyllä siellä huutajien kuoroon yritti äänensä sovittaa myös uusi Kaste-lanka. Siinäkin oli mukavia keväisiä värejä. Samoin huutelivat myös Bambun ja Miamin herkulliset värit sekä niinikään uusi Pikkusisko-lanka väreinensä. Mutta niiden edessä pystyin seisomaan päätöksessäni. Vain nämä pari kerää sieltä kotiutin.Kirpparikierroksella mukaan tarttui pari pientä keränyssykkää vyötteetöntä (luultavasti) puuvillasekoitelankaa. Hintakaan ei päätä huimannut, 50senttiä. Näistä ajattelin kokeilla, saisinko viimeinkin aloitettua sytomyssyilyn. Olen jo kauan aikonut siihen oman osani tehdä, mutta vielä se on jäänyt ajatuksen asteelle. Jospa nyt... Sopivia lankoja löytyy kyllä aika moneen myssyyn. 
 

Tällaista on kuulunut minun viikkooni. Millainen sinun viikkosi on ollut?

Kiitokset kommenteista, joista jokainen lämmittää mieltäni! Tervetuloa myös uudet lukijani ja blogissani pyörähtävät (teitäkin on)!!

Tervetuloa uudestaan!

Martta

3 kommenttia:

Sofia kirjoitti...

Neulominen on ihan mukavaa puuhaa, mutta mullei oo tarpeeksi sitä kärsivällisyyttä, että sais valmiiksi ne. :) Kiva lukia mitä kaikkia ihania oot saanu tehyksi!

Martta kirjoitti...

Sofia: Kovin vähän on mullakin niitä valmiita tullut. Lankavarastot vaan kasvaa. ;) Kyllä sulla varmasti kärsivällisyyttä löytyis, jos ois aikaa niin paljon kuin mulla. :) Neulominen on kyllä mukavaa ja rentouttavaa.

Matleena kirjoitti...

Sinulle tunnustus blogissani, joten kurkkaapa sinne! :)