sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Taitaa se kevät sittenkin tulla

Terveisiä pöpöjen pesästä!
Tänne hyökkäsi kysymättä semmoinen pöpö, että oli lähettävä lääkäriin. Kuurihan sieltä tulla mätkähti ja ihan kymmeneksi päiväksi! Huh.. Nielaisepa oikein turvonneella kurkulla sitten kauhea pilleri, joka on kurkussa koko ajan poikkiteloin, kun yrittää nielaista. Yök. Mutta jospa se pöpö lähtisi!

Tämä ei ollut kyllä tämän päivän otsikon mukaista asiaa, mutta selitys sille, miksi blogi päivittyy vasta nyt. Olin toissa illan ja eilisen ihan kuin keitetty spagetti tuolla sängyssä.

Muutamia päiviä sitten täällä näkyi sellainen valoilmiö, että pakko oli lähteä kameran kanssa ulkoilemaan. Ei haitannut, vaikka pakkasmittari näytti varmaan -26 astetta.


Hiihtoladulla oli silloin hiljaista. Kovin korkealta se enää siinä vaiheessa näkyi, kun minä ehdin kameroineni ulos. Mutta näkyy kuitenkin! Olo oli heti muka jotenkin toiveikkaampi. ;)


 Mutta katsohan tuota taivaan väriä! Eikö ole aivan ihanan sininen! Täällä on niin kaunista, kun lumi on oikein kasaantunut tykkyinä puiden oksille. Pienenä haittapuolena on sitten ollut vähän pätkivät sähköt...

Tämän vuoden ensimmäinen käsityökin on valmistunut, mutta laitan siitä oman postauksensa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...


Ihanan näköisiä kuvia. Täällä Pattijoellakin oli kauniita lumisia pakkaspuita mutta ei muka kerinnyt silloin niitä kuvaamaan. Nyt se on myöhäistä.
T. Sanna

Martta kirjoitti...

Sanna: Mukava, kun sinäkin olet ehtinyt käymään "kylässä". Eikö siellä enää puut ole tuollaisia? Täällä ne ovat edelleen hyvin lumisia ja kauniita. Aivan mahtavaa on vaan katellakin, kuinka luonto muovaa maisemaa...

Mukavaa hiihtoloman odotusta sinnepäin. Mehän nähdäänkin viimeistään parin viikon päästä.