perjantai 4. tammikuuta 2013

Uusia lankoja!!

Ihanaa!! Sain ihanalta ystävältäni ihanan lahjakortin Oulun Uuteen Hienoon Lankamaailmaan! Eilen sitten pääsin sen käyttämään. Kauan piti valkata ja valikoida, mitä ihanuuksia haluaisin kotiuttaa meille. Ensimmäinen asia joka tuli mieleen oli KnitPron 4,5 milliset sukkapuikot. Niitähän sitten piti ottaa kaksin kappalein, kun mulla on se "toisensukan-syndrooma". Eli teen sukat aina yhtäaikaa ja vuorotellen. Jos yritän tehdä ensin toisen ja sitten aloittaa vasta toisen, se jää aika varmasti kesken, jos ei ole tosi pakottava tarve (= tilaus) tehdä sitä loppuun.
Haahuilin lankahyllyjen katveessa varmaan tunnin, ennenkuin osasin tehdä päätökseni. Ihanaa "sukkalankaa" ja ne tärkeät puikot.


Viking Villeä kolmea eri väriä, tuo tumma tuolla takana on oikeasti tumma harmaa. (Kuvassa se näyttää ruskealta tai mustalta.) Samaa lankaa vielä nuo punaiset, oikean punainen ja ihana fuksian punainen. Ohuempaa Viking Vilmaa (entisten värien lisäksi) vihreä ja luonnonvalkoinen. Tuo vihreä on luonnossa heleämmän värinen. Kuvaan on hankala keinovalossa saada oikeita sävyjä. Punaiset näyttää yllättävän todenmukaisilta.

Kiitos ystäväiseni vielä tästä lahjasta!!  :)

Hyvää perjantaipäivää!

Martta

Ps. Tämä blogihan näyttää heräilevän henkiin... ;)
Pps. Korjailin kirotusvirheitä...

6 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Ihanan värisiä lankoja valkkasitkin lahjakortillasi! :)

Kiitos vierailukutsusta! Minä tulinkin heti ja taidanpa jäädä seurailemaan, mitä se oman perän likka tekee ja kirjoittelee.

Martta kirjoitti...

Tervetuloa, Matleena!
Mukava, kun tulit heti vastavierailulle ja jäit lukijaksikin.
Toit tullessasi ilmeisesti monta kävijääkin... Toivottavasti heistäkin joku uskaltautuu kommentoimaan tai jopa lukijaksi. :)
Kyllä tämän bloggaamisen suola on juuri lukijat. Olen kirjoitellut täällä kuukausien mittaan harvakseltaan, mutta heti, kun sain lukijan, blogin pito tuntuu muuttuvan mielekkäämmäksi!

Tervetuloa!!

Sofia kirjoitti...

Yritin komnmentoijan johonki aikasempaan kirjotukseen , mutta tämä jotenki tökki, niin en tiiä tuliko se perille. :) sitä olin sanomassa että nuo junasukat on ihanan malliset ja oli kyllä kovassa käytössä Joosella! Kiitos vielä niistä! :))

Martta kirjoitti...

Sofia: kommentti tuli perille. Kiitos siitä!!
Mulla on semmoinen asetus päällä, että anonyymien kommentit pitää mun hyväksyä ennen julkaisua. Siksi se ei heti näkynyt. Nyt se näkyy oikeassa paikassa. :)

Anonyymi kirjoitti...

Matleenan blogista löysin tänne :) Samanlainen syndrooma minullakin - mukava, kun sukat ja lapaset valmistuu sitten lähes yhtäaikaa. Ja oiva tapa käyttää jämälangat, tuleepa molempiin samanlevyinen rantu. t. Eija

Martta kirjoitti...

Eija: Kiitos sinullekin kommentista! Mukava, kun kävit tutustumassa blogiini. On tosi, että helpompi käyttää jämälankoja sukkaprojektiin, kun tekee sukat yhtäaikaisesti. :)