lauantai 5. tammikuuta 2013

Orkidea

Minä palkitsin itseni torstaina Oulun reissun jälkeen ihanalla orkidealla. Olen jo kauan haaveillut, että joskus kun raskisi sen ostaa. Siinä on niin kauniit kukat. Toisaalta on vähän hirvittänyt se, että jos onnistun tappamaan kukan heti alkuvaiheessa. Minä kun en ole mikään kovin kummoinen viherpeukalo... Tämän värisen yksilön sitten valitsin niiden monen kauniin värin joukosta.


 Aivan ihanasti on nyt jo muutama kukka auennut. Toivottavasti loputkin nuput aukeavat aikanaan. Luin jonkun blogista muistaakseni, ettei orkideaa kannata juuri siirrellä? Jospa se kuitenkin tuon siirron kaupasta kotiin kestäisi...


Tervetuloa uusille lukijoille ja suuret kiitokset kommenteista! Ne lämmittävät mieltäni ja tekevät tästä blogin päivittämisestä huomattavasti mielekkäämpää! :)

Martta

3 kommenttia:

lisa kirjoitti...

Orgidealleni annan kerran viikossa jonkun tipan vettä ei varsinaista kastelua ja kukkinut on monta kertaa! Kaunis kukka sinulla!

Martta kirjoitti...

Iisa: Kiitos kommentistasi! Toivottavasti kukka kukkii hyvin. Täytyy kastella niukasti. Itsekin tykkäsin juuri tuosta väristä. :)

Kardemumma kirjoitti...

Minullakin on ollut orkidea, mutta jossain välissä hävitin. Kukki kuitenkin uudestaankin. En vain jaksanut katsella sitä "ronttoa" kukkimattomina aikoina.

Jep, samaa lankaa, värini oli juuri tuota fuksiaa jota sinullakin on. Tämä talvikuvaus iltaisin ei ole mitään herkkua.