tiistai 15. tammikuuta 2013

Sinistä hämärää

 
Tänään ajelin veljen perheen lapsia hoitamasta iltapäivällä. Oli niin ihana sininen hetki, että oli pakko pysäyttää auto tien sivuun ja ottaa muutama kuva. Nämä kuvat on otettu kännykän kameralla, joten laatu ei ole huippuluokkaa ja muuten; kuvaaja ei sitten ole huippuluokkaa nähnytkään. :)


Maisemat on kuin postikortista!

Illalla leikin Riia-koirani kanssa pallolla. Riia tykkää kamalasti just siitä leikistä. Minä heitän palloa haettavaksi ja Riia saa pallon tuonnista palkinnoksi naksautuksen ja joskus pienen herkunkin. Riia jaksaisi hakea palloa varmaan koko illan, mutta minä tahdon väsyä siihen nopeammin . Käy Riitukkakin välillä juomassa, että taas jaksaa juosta. Yritin kuvata pallon tuontia, mutta se oli niin nopeaa toimintaa, että kerkisin kuvata vaan vähän sinne päin. :)

"Täältä tulllaaaaan....."
"No, ota nyt ja anna mulle se herkku!"

Meinaa olla neitillä taas tukka silmillä hapsottamassa. Alkaa olla pesun, harjauksen ja kynsienleikkuun tarpeessa. Olisko vapaaehtoisia??  ;)

Tällaisia juttuja tällä erää. Kyllä ne sukat on kohta valmiina. Toisen sukan kärkikavennuksia vaille. Siis neuleitakin on tulossa tänne näytille ihan kohta...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan sininen hetki noissa kuvissa. Itse huomasin eilen töistä lähtiessäni, että ei ollutkaan enää pimeää - kevät tekee tuloaan, ihanaa ! t. Eija