maanantai 4. helmikuuta 2013

Tunnustus

Sain Lankapirtin Matleenalta tällaisen tunnustuksen!

 
 

Suuret kiitokset siitä! Tulin siitä tosi iloiseksi. :) Näin "vihreälle" bloggaajalle tuo oli iso juttu. ;)
Tunnustukseen kuuluu jakaa se eteenpäin viidelle blogille, joista tykkää (ja joilla on alle 200 lukijaa) ja kiittää linkillä tunnustuksen antajaa. (Kiittelin Matleenaa kommenttikentässä. Onko se ihan ok? En oikein osaa näitä käytäntöjä, vielä.)

Löydänköhän viittä sellaista blogia, joissa nuo "vaatimukset" täyttyy... Täytyy miettiä.

Valitsin seuraavat kolme blogia, joista pidän ja jotka ovat minulle uusia tuttavuuksia. Jos hoksaan lisää, laitan niitä myöhemmin.

 
 
Olkaapa hyvät! 

Mukavaa helmikuuta kaikille! Laitan kohta postauksen helmikuun ensimmäisestä valmiista käsityöstä.

Martta

4 kommenttia:

Sukkailija, ent. Kangaskasa kirjoitti...

Paljon kiitoksia tunnustuksesta! Tuli hyvä mieli :)

Matleena kirjoitti...

Kiitos, kun otit vastaan ja jaoit eteenkin päin! :) Muistuipa tekstiäsi lukiessani mieleeni elävästi se tunne, kun olin itse saanut ensimmäisen tunnustukseni. Uskon sinun nyt tunteneen samoin.

Olet mielestäni toiminut aivan oikein. :) Minä olen suhtautunut näihin Blogistanian tunnustuksiin ja niiden ohjeisiin hiukan sanoisko "sallivasti". Siis en ole ottanut aina täysin kirjaimellisesti niitä, vaan toteuttanut hiukan muunnellen minulle sopivimmalla tavalla. Samoin olen huomannut muidenkin tekevän.

Kotikummun Marjuska kirjoitti...

Kiitos Martta, ilahdutti ihan hirveästi!! Olen yhtä lailla aloittelija tässä bloggaamisessa. Joudun nyt odottelemaan auttavaa ihmistä viikonloppuun, jotta voin laittaa tunnustusta eteenpäin. Näytät olevan käsityöihminen, tykkään itsekin tehdä käsin kaikenlaista. Aion käydä katsomassa, mitä kaikkea mukavaa teet!

Martta kirjoitti...

Matleena: Hyvä, kun olen toiminut suunnilleen niin kuin pitääkin. ;) Kiitos vielä kerran!

Marjuska ja sukkailija: Olkaapa hyvät! Mukava, jos sain teidätkin iloisiksi! Sellainen oli tarkoitukseni. Mukavia teidänkin bloginne on seurata. Toivottavasti käytte vastakin vierailemassa täällä! Tervetuloa!