maanantai 25. helmikuuta 2013

Ryppyvarsisukat

Tänään sain toisenkin sukan kavennettua ja pääteltyä valmiiksi.
Olen tyytyväinen!  Sain pitkävartiset sukat kudottua vajaassa kahdessa viikossa! Se on minulle nopsa vauhti. :)  Näitä olikin tosi mukava kutoa. Varret tuli melkein huomaamatta. Kantapää työllisti niinkuin tavallisestikin ja terää pitikin sitten kutoa ja kutoa. Minulla on nimittäin hyvin siro 41 numeroinen jalka. ;)

Sattumalta sattui väritkin menemään näissävaika identtisesti. Aloitin vain molemmat oman kerän sisältä enkä sen kummemmin niitä säätänyt. Puikkoina mulla oli KnitPron sukkikset, resorissa 3,25 mm ja muuten 3,5 mm.


Värit oli tosi mukavat. Sekin toi vaihtelua tähän työhön.


Varresta tuli tosi napakka, jos aikoo sukkia pitää suorana, mutta se on vaan hyvä. Jospa ne pysyisivätkin sitten ylhäällä. Riian piti tietenkin myös tulla katsomaan ja nuuskuttelemaan eukon uusia sukkia...  Vielä kun näki kameran, niin tuntui ettei se tarpeeksi lähelle pääsisikään. Linssilude!  <3


Kun varret pitää "makkaralla", niin ne melkein menee säärystimien asemastakin. Suunnittelin kyllä jo samalla mallilla säärystimiä hiukkasen paksummasta langasta ehkä... 


Omia jalkoja on kyllä tosi vaikea kuvata! 

Malli on Novitan sukkalehdestä (malli u)
Lankana näissä oli Novitan Polku, väri punajuuri
menekki just 100g (samoista keristä sais siis toiset samanlaiset)
Lanka oli ihan mukavan tuntoista kutoa. Alussa tuntui, että lanka menee aina "sääpuoleen", mutta ehkä sitä oppi jo varomaan, kun se ei juuri enää lopussa vaivannut. Lanka kyllä oli paikoin tosi löyhäkierteistä, mutta ihan nättiä neulepintaa siitä sai aikaseksi. 

Sitten seuraavan projektin kimppuun...

Martta

5 kommenttia:

Sude kirjoitti...

Kyllä sinulla nyt onkin kauniit sukat .

Anonyymi kirjoitti...


On kyllä tosi hienot sukat. Niin iloisen värisetkin.

Martta kirjoitti...

Kiitokset! Minäkin tykkään. :)

Kisa kirjoitti...

Kauniit sukat :)

Martta kirjoitti...

Kiitos, Kisa ja mukava, kun piipahdit!