perjantai 22. helmikuuta 2013

Keskeneräisiä

Ei nuo käsityöt nyt oikein ota valmistuakseen. Sukkapari puikoilla, samoin puuvillainen neulepusero. Laitanpa nyt niistä kuvia tähän, kun muuta ei oikein ole esiteltäväksi.
Miten se tuntuukin joskus, että vaikka kuinka yrittää puikkoja heilutella, tulosta tulee niin hitaasti. En ole kovin nopea neuloja ja tällä hetkellä puikoilla onkin vähän isompia töitä. Ruttuvartiset sukat Novitan sukkalehdestä omia jalkoja lämmittämään.


Tämä pusero on ollut tekeillä jo viime kesästä asti. Nyt se on siinä vaiheessa, että pitäisi löytää joku nätti pitsikuvio(?) tuohon helmaosaan. Malli on ullasta löydetty ylösalaisinneule. Ja omalle kropalle mittailtu neule pitäisi olla tulossa. Ja siihenhän sitten meneekin aikaa, kun en ole ihan pikkutyttö. Löytyy itäistä pituutta ja läntistä leveyttä... ;)


Tässä taas on seuraavaksi työn alle tuleva "projekti".  Noin 5kg trikookudetta, josta pitäisi syntyä matto siskolle. Ensin vain pitäisi keriä nuo kuteet kerille, että virkkuun aloittaminen olisi sitten helpompaa. Se on vaan aika pölyistä hommaa tuon kuteen keriminen. Nyt muutenkin meinaa henki olla ahtaalla jostain syystä, ei kehtais enää sitä "ärsyttää" enempää. Jospa ne joskus muuttuisi keriksi.


Vielä on mahdollisuus ottaa osaa arvontaan täällä! Tuhannen kävijän rajapyykkikään ei ole vielä ohitettu. Jos olet tuhannes kävijä, huikkaa minulle kommenttilaatikossa asiasta! :) Sinulle lähtee pieni palkinto siitä hyvästä. Kaikkien kesken arvotaan vielä toinen palkinto.

Mukavaa tulevaa viikonloppua kaikille! Ja sydämellisesti toivottelen tervetulleeksi uudet lukijani!! Teitäkin on ilmaantunut. :)  Mukavaa!

Martta

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nuo ryttyvartiset sukan tekeleet eivät kyllä pääse oikeuksiinsa kuvassa. Oon nähny ne luonnossa ja ovat niin kauniit ja työn jälki tasaista. :)

-Sandra

Anonyymi kirjoitti...

Olen tehnyt kolmet ruttuvarsisukat yksivärisestä nallesta, mutta onpa ne kauniit noin värikkäinäkin. Mitä lanka on ? t. Eija

Sude kirjoitti...

Nyt olis luku 1001 :)

Martta kirjoitti...

Kiitos teille!

Eija: lanka on Novitan Polku-lankaa, värinä punajuuri. Itse tykkään, että tuossa langassa on tosi kauniit värit! Olen joskus ostanut sitä nuo pari kerää alennuskorista.

Sude: Hienoa! Sinulle lähtee palkinto, jos ei tuhannes ilmoita mitään huomiostaan...

Anonyymi kirjoitti...


Hyvän värinen on kude. Mutta älä ota stressiä maton virkkaamisesta. Ei sillä kiirettä ole.:)

Martta kirjoitti...

Anonyymi:
Ok. En ota stressiä. Katsotaan, miten se lähtee tulemaan. ;)

Elsah kirjoitti...

No nyt on matonkuteetki keritty!Siitä on parempi jatkaa sitte ku alkaa koukuttaa :) Kävin vähä lomailee Martalla, ja tilasin ittelle villasukat vielä tälle talavelle!

Martta kirjoitti...

Kiitos Elsah! Oli mukava, kun olit. Mukava sekin, että kerit minulle valmiiksi nuo matonkuteet. ;) Jospa ne siitä lähtis muotoutumaan matoksi. Joku vaan koukutti minut ihan muuhun hommaan...... ;)