tiistai 12. helmikuuta 2013

Taas ale-lankaa...

Kylläpä tämä mun langanosto on hurjaksi heittäytynyt!
Perjantaina kävin ihan muilla asioilla ja kovalla kiireellä KodinYkkösessä. Ei kuitenkaan sitten niiiin kiire ollut, etten olisi ehtinyt penkomaan lankahyllyjä!!  :o
Siellähän oli ihan reippaassa alessa seiskaveikkoja ja muutamaa muuta lankaa. Värejä oli vaan aika kehnosti.


 

 Isoveli-kerä (1,50e) oli ainut, joten se täytyi sieltä pelastaa. Mukavan oliivinvihreä väri oli tietenkin plussaa. ;)


Woolit oli runsaimmin edustettuina väriensä puolesta. Muistaakseni en ihan joka väriä edes ottanut. Nämä vaaleansiniset, ruskea ja punainen kerä sieltä lähti mukaan 1,40e/kerä. 

Seiskaveikkaan kuitenkin kiinnitin ensimmäisenä huomioni. Niistäkin oli (ainakin silloin) jäljellä vain ruskeaa, mutta kerän hinta oli vain 2e!! Niitä otin 3kerää, joten saan niistä jotain vähän isompaa vaikka tehtyä. Tai useammat sukat.Seuraavaksi menin Lankamaailmaan viemään sytomyssyjä. Hyvä aikomus oli lähteä samantien pois, mutta mikä kumma niissä ALE-lapuissa on? Niissä on joku kumma magneetti, ettei niiden ohi voi mennä. Onko kenellekään muulle sattunut näin??  Sieltä oli sitten "pakko" kotiuttaa muutama kerä  Primevera Cottonia. Niissä oli niin ihanat värit. Ties vaikka näistä muotoutuisi joskus sytomyssyjä. :)


Lisäksi vielä sain kaivella pussista lahjoituslankaa (Tennesee) pari kerää sytomyssyjä varten. Niistä aion seuraavaksi kokeilla virkata jotain mallia. 

Nyt täytyis kyllä jo keskittyä enemmän sinne kulutuspuolelle. Kohta mun kodin joka nurkka on epämääräisiä lankakasoja täynnä! Ne korit, jotka olen joskus lankakoreiksi ostanut, on jotenkin vaivihkaa lisääntyneet... Siltikään langat ei sullomisesta huolimatta sovi niihin koreihin, joten niitä on sitten vähän siellä ja täällä...
Jospa seuraavassa postauksessa olisi taas kulutuspuolen asiaa... ;)

Mukavaa viikkoa sinulle!

Martta

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Harmi, etten viime sunnuntaina kaupunkireissulla käynyt KodinYkkösessä... Mukavia lankoja olet löytänyt. t. Eija