maanantai 4. maaliskuuta 2013

Helmikuun valmiit

Helmikuukin on jo taakse jäänyttä elämää. Mitenkähän tämä aika kuluu niin äkkiä?

Tammikuussahan sain valmiiksi vain yhden sukkaparin. Kulutus 106g.


Helmikuu oli vähän parempi kulutuksen kantilta katsottuna. Sain sentään valmiiksi yhdet pienet junasukat sekä pitkät polvisukat omiin jalkoihin. Lisäksi valmistui kolme sytomyssyä, joista kaksi ehti jo ystävänpäivän toimitukseen mukaan ja kolmas on vielä täällä odottamassa kavereita. Kulutus ei silti ollut päätä huimaava, 276g, mutta kuitenkin reilusti parempi kuin tammikuun vastaava.

  

 En ole vielä uskaltanut laskea, kuinka paljon lankaa on tullut ovesta sisään tänä aikana. Varmasti moninkertainen määrä kulutukseen nähden. Siksi ajattelinkin, että yritän nyt välttää langan ostoa ja kuluttaa noita jo valmiiksi hankittuja pois varastosta. Toivottavasti saan vähän koloa lankalaatikoihin. En todellakaan ole nopea kutoja, joten kulutusgrammat jäävät pakosta pieniksi. Onneksi sillä asialla ei tarvitse kilpailla kenenkään kanssa!
Tässä kuvassa vielä helmikuussa valmistuneet junasukat.


Täällä suunnalla on lapsilla alkanut viimeinkin hiihtoloma. Saapa nähdä, tuleeko minulle lomalaisia tänne vai käynkö itse jossakin pienen reissun. 

Joka tapauksessa kaikille täällä kävijöille oikein mukavaa kevättä ja alkanutta viikkoa!

Martta

3 kommenttia:

Sude kirjoitti...

Paljonhan sinä sait helmikuussa aikaiseksi.
Meillekin tuli hiihtolomalainen kotia käymään, mukavaa.

Sude kirjoitti...

Kiitos Martta paketista ♥ Olipa se yltäkylläinen. Oikein oltiin mielissämme kaikesta ja langasta jo neuvoteltiin tytön kanssa, mutta itse aion sen pitää :) Kyllä oli Eetu ja kissatkin mielissään kun saivat välillä herkkua ♥

Martta kirjoitti...

Kiitokset itsellesi!
Mukava, jos paketti oli mieleinen. Tokihan tassuterapeuteille täytyi myös jotain herkkua laittaa mukaan. ;)