perjantai 8. maaliskuuta 2013

Pienen Simon sukat

Maaliskuun ensimmäinen työ on valmis! (Tai on ollut jo useamman päivän ja seuraavakin jo komeasti puikoilla. En ole muka ehtinyt vain tuomaan niitä tänne blogiin näytille...)

Juuri joulun alla veljeni perheeseen saatiin odotettu pieni poikavauva. Hänelle piti aloittaa sukat. Monta muuta juttua pyrki puikoille ennen ja vihdoin viime kuun lopulla sain jälleen iki-ihanat junasukat puikoille.

Eihän näin pienissä sukissa toki (minullakaan) monta päivää mene, jos oikein tikuttelee. Tällaiset sukat lähtee postin mukana pikkumiehelle. <3 Sukat on neulottu jälleen Novitan Woolista ja lankaa meni n.35g. 3,5mm:n Knittareilla tikuttelin. Epätasaisen neulontajäljen tasaamiseksi sukat sai lopuksi huuhteluainekylvyn. Kylvyssä sukat muuttuikin aivan ihanan pehmeiksi ja paljon tasaisemman näköisiksi. Toivottavasti sukat pääsee kovaan käyttöön. <3


Muutama postaus sitten kerroin arvonnan voittajat. Sude on ainakin todistettavasti pakettinsa saanut, joten luulen, että MieVaan on myös sen saanut. Laitanpa tähän kuvan paketeista, jotka laitoin heille.

Sudelle ja hänen tassuterapeuteilleen meni tällainen paketti:


MieVaan taas sai tällaisen muistamisen:


Toivottavasti saajat tykkäsivät! Kiitokset vielä kaikille.

Mukavaa viikonloppua!

Martta
Ei kommentteja: