keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Sunnuntain messuostoksia ja maanantain touhuja

En aikonut mennä enää uudelleen messuilemaan, mutta yhtäkkiä huomasin olevani jo menossa kohti hallia. ;)
Jäi kaivelemaan lauantailta muutama juttu, jota sitten piti lähteä hakemaan.Elikäs lähdin hakemaan oikeastaan puuhelmiä, mutta saalis jäi aika laihanlaiseksi. Paperinarua ostin vielä kolmea eri väriä aikaisempien, jo kotona olevien kaveriksi. Näillekin on jo suunnitelmia olemassa. Lisää rintaneulan pohjia ja iso kerä vahattua puuvillanarua lähinnä koruhommiin lähti myös matkaan. Nuo punaiset nauhat on valmiita tarranauhoja esim.kortti- tai muuhun askarteluun. Tuo paketti maksoi vain euron messutarjouksena. Useammankin olisin voinut ottaa, mutta huomasin sen vähän liian myöhään. Joku muukin oli halunnut niitä. Tuossa paketissa on kuitenkin 6 eri nauhamallia, jokaista metri. Ihan edullinen tarjous.

Maanantaina kävin vielä yhdessä "romukaupassa" kattelemassa, oisko heidän valikoimissaan edullisia puuhelmiä. Heiltä niitä löytyikin.


Eiköhän näistä helmistä saa jo jotain kivaa aikaiseksi!


Maanantai-iltana sain valmiiksi taas yhden parin tuttuja Junasukkia. Tällä kertaa tein ne tilaajan toiveen huomioiden 7V-langasta. Muusta langasta en oikein löytänyt sopivaa petrolin sävyä. Nämä menevät lämmittämään pienen pojan varpaita. Toivottavasti ovat sopivat! Äidin mittojen mukaan yritin ne tehdä sopiviksi. :)  Puikkoina minulla oli näissä KnitPron 3,5mm:n ja lisäksi bambuisia 3,5mm:n puikkoja. En enää löytänyt/ omista useampia Knittareiden puikkoja, kun yhdet sukat odottavat kantapään tekijää edelleen... sopivankokoisia yhdenlaisia puikkoja. ;)
 
 Näissä kantapäänä tiimalasikantapää. Lankaa kului yhteensä 66g, (josta valk. 9g).


Näitä on niin kiva kutoa, kun ne tulee niin nopsasti valmiiksi. Ja tuo ryttyinen varsi tulee melkein itsestään. Aina on joko langasn tai neulepinnan muutos tulossa. :)

 

Nyt valmistaudun kurssille lähtöön ja toivottelen kaikille lukijoilleni oikein antoisaa loppuviikkoa! Raporttia viimeistään viikonloppuna tai alkuviikosta tulossa.

Martta

3 kommenttia:

riikuska kirjoitti...

Junasukat on mukava neulottava. Ihana väriyhdistelmä sulla. :) Tiimalasikantapää on mulle vieras juttu, mutta voisihan sitä kokeilla jotain uuttakin vaihteeksi. Laitan harkintaan. :)

Anonyymi kirjoitti...

dodii, kurssiraporttia ootellaan kieli pitkällä! ;)
-Annukka

Martta kirjoitti...

Kiitos, riikuska! Tuo tiimalasikantapää soveltuu oikein hyvin juuri pienten sukkiin. Siinä neulos tulee yksinkertaisena, joten miesten saapassukkiin en sitä tekisi, mutta nuo pienet ei niin niitä kantapäitä kuluta. :) Kokeilehan joskus tätä uutta tapaa.

Annukka: Kiitos kovasti seurasta! Nyt on mennyt tämä päivä toipuessa, kun nukkuminen tahtoi jäädä vähiin tuolla. ;) Ehkä huomenna tulee jo jokin osio laitettua esille tänne. :)