lauantai 28. syyskuuta 2013

Tyynynpäällisiä ja lisää kasseja

Olen ommellut viime aikoina Ikeasta hankkimistani kankaista kasseja ja tyynynpäällisiä. Ikean kankaat ovat ihanan värikkäitä ja laadukasta vahvaa puuvillaa. Hinta on kuitenkin aivan mitätön verrattuna kangaskauppojen vastaviin. Tämän kankaan ostin poistopisteestä, näyteverhona ollut pala oli pitkä, n. 6,5m, mutta hinta oli vain 20kr eli noin 23-24euroa!


Tässä kaikki viimeisimpinä ommellut kassit yhteiskuvassa. 


 Tyynynpäälliset on suunniteltu 40x40cm tai 45x45cm kokoisiin koristetyynyihin. Laitoin taakse aukon ja ompelin siihen pari nappia kiinnitykseksi. 
Tässä läjässä on koko kassikokoelma lähdössä markkinoille! 


On isompia...


...ja pienempiä malleja. Monenvärisistä kankaista ommeltuna. Jos joku kassi kiinnostaa, nämä ovat myytävänä. :)  Yhteyttä voi ottaa sähköpostilla. Laitan osoitteen profiiliin.


Otin markkinoille mukaan vielä aiemmin tehdyt sytytysruusutkin. Ne ovat pakattuina 6-8 kpl:een pakkauksiin. 


Tämmöisiä käsitöitä tällä kertaa. Seuraavaksi täytynee tarttua sukkapuikkoihin. Vielä on kahdet sukat tilauksessa, kolmannet vielä puikoilla ja kahdet muut varret odottelevat kantapäitä... Olisipa nyt kannattanut osallistua eka kertaa sukkasatoonkin, mutta ilmoittautuminen meni ohi silmieni. Josko ensi vuonna sitten.

Käsityörikasta päivää kaikille!

Martta

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ootpa ollu ahkera!

Iida H

Martta kirjoitti...

Kiitos, Iida!! Mukava, kun oot käyny lukemassa. En minä ihan kerralla oo kaikkea tehnyt, mutta pikkuhiljaa... :)

riikuska kirjoitti...

Ihanan iloisen värisiä laukkuja. :) Hyvä hankinta tuo kangas Ikeasta. Siitä tulee hyvä mieli, kun tekee kunnon löydön. Hienosti nuo sytykeruusut pakattu, oikein kauniisti. Ne on kai käteviä. En ole koskaan käyttänyt.

Martta kirjoitti...

Kiitos, riikuska, mukavista sanoistasi! Tykkään itsekin edelleen tuosta ikean kankaasta, kun se on niin kivan värikäs. :) Kiitos myös sytytysruusujen pakkauskehuista. Mielestäni tuollainen on ihan mukava antaa pieneksi viemiseksi esim. mökille tai minne vaan. :) Noita ruusuja en minäkään ole itse päässyt testailemaan, mutta kuulemani mukaan toimii hienosti. Kyllä sellofaani tekee paketista kuin paketista viimeistellymmän näköisen, jos vertaa esimerkiksi muovipussiin tmv. Yksi huono puoli noissa kuulemma on, niitä ei meinaa raskia polttaa... ;)