tiistai 16. huhtikuuta 2013

Huhuu,pitkästä aikaa.

Onkohan täällä enää ketään?!?
Tilastojen mukaan täällä on käynyt vieraita päivittäin, vaikka täällä on ollut viime aikoina niin hiljaista. Kiitos jokaiselle kävijälle ja tervetuloa uusille kävijöille/lukijoille! 

Olen ollut niin kiireinen viime aikoina, että blogin päivitys on jäänyt vähän hunnigolle. Käsitöiden tekeminen ei kuitenkaan ole jäänyt aivan kokonaan, onneksi. Kyllä niiden teko on sellaista rentouttavaa, kun siihen työn ääreen viimein ehtii istahtaa.

Monta työtä on kesken ja siksikin valmistuminen on vähän hitaanlaista. Jospa niitä sitten valmistuisi kerralla useampi. Puseron neulominen, josta jo kirjoittelin aiemmin, on ilahdutttavasti edennyt. Sitä olen kuljettanut pääsiäisen aikaan Saarijärven reissun, edllisellä viikolla tehdyn Kuusamon reissun, monet koulutukset ja odotteluajat. Nyt se alkaa viimein lähetä loppuaan. Toinen hiha vielä puuttuu kokonaan ja toisesta vähän sekä helmaan ehkä tulee jonkin verran mittaa lisää. Kyllä se kesään mennessä valmistunee.


Siskolle teen ruskeasta trikookuteesta mattoa. Se on vasta aika alussa, mutta sitä pitääkin tehdä vähän pätkissä, kun kädet ei siitä muuten oikein tykkää. Veljen tytön polvisukat on edenneet säären puolivälin paikkeille. Palmikonkäännöt hidastavat touhua aika paljon, mutta tulee niistä nätit. (vaikka itse kehunkin)
Mallina Novitan sukkalehden malli u. Jospa ne ensi talveksi valmistuisi... Ylemmässä kuvassa värit ovat lähempänä oikeaa, mutta alakuvassa näkyy kuvio vähän paremmin.Mikähän hirviö meidän takapihalla oikein kummittelee?? Pitää kovaa rytinää ja mekkalaa. Kirkkaat valot melkein sokaisevat...
No, motohan se siellä kaataa turhankin tiuhaksi kasvanutta metsää ryteikköä. Tänä kesänä meidän terassilla ei tarvitse kovin vähissä vaatteissa ottaa aurinkoa, mutta jospa sääsketkään ei siellä niin hyvin viihtyisi, kun tuuli pääsee paremmin puhaltelemaan...

Maaliskuun neulontagrammat jäi vaatimattoman vähiksi, vain 35g. :)  Ompelukärpänen pääsi yllättäen puraisemaan. Laukkuja syntyikin ompelemalla peräti 6kpl. 2 oikein isoa kauppakassia, 2 keskikokoista ja 2 aivan pientä laukkua. Toinen näistä pienistä meni 8-vuotiaalle kummitytölle synttärilahjaksi, toinen vielä odottelee lahjavakassa saajaansa.

Oikein mukavaa kevättä kaikille! Huhtikuun puolivälikin on jo ohitettu. Mihin tämä aika oikein katoaa?!?!

Tällaisia ajatuksia pitkästä aikaan. Toivottavasti seuraavaan postaukseen ei mene ihan yhtä kauan.

Kuulumisiin
Martta

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ihanan näköistä palmikkoa noissa sukissa! pitääkö seurata kaaviota vai oppiiko äkkiä ulkoa? kiinnostais testata itekin mutta mihinkään semmoiseen ei kärsivällisyys riitä missä kaaviota pitää roikottaa matkassa...

-annukka

katjainkeri kirjoitti...

Välillä käy niin, että into hajaantuu moneen työhön eikä sitten oikein mikään edisty ja itseäni ainakin silloin alkaa joskus kiukuttamaan...haluaisi saada valmista, vaan kun ei malta =)

Kauniita töitä sinulla on tekeillä, mielenkiinnolla odotan kuinka etenevät!

Anonyymi kirjoitti...

Moi Martta!

Tulihan se päivitys tänne viimenkin. Mukava. Tsemppiä projekteihin!

t. Sandra

Martta kirjoitti...

Annukka:
Kyllä minun ainakin pitää seurata koko ajan kaaviota. Mutta mulla onkin tunnetusti aika huono muisti. Sinä ehkä oppisitkin äkkiä kaavion ulkoa. Siinä on 16krs:n kaavio, josta joka toinen on periaatteessa "välikrs", jolloin ei tule palmikonkääntöjä, mutta muuten tulee. Enimmillään muistaakseni kuusi kääntöä/krs.

Katjainkeri:
Kiitos! mielenkiinto on kyllä nyt hajaantunut ihan liian moneen suuntaan. Sitten tosiaan iskee vähän kiukku ja plääh, kun ei tule valmista... Ehkä ne joskus tässä valmistuu. :) Pysykää kuulolla. ;)

Sandra:
Vai oot oottanu oikein päivitystä!
Mukava! Eiköhän tänne tule taas jotain juttua, kunhan nuo projektit tuosta etenee. Kiitos!

Martta