tiistai 9. heinäkuuta 2013

Kuulumisia pitkästä aikaa

Blogi on elänyt hiljaiseloa viimeiset pari kuukautta, ainakin uusien kirjoitusten osalta. Kävijälaskuri on kuitenkin naksuttanut ihan kiitettäviä lukemia siihen nähden. Siitä kiitos kaikille kävijöille!

Käsityökuntoni ja samalla -innostukseni on ollut jäissä toukokuun lopulla tehdyn oikean olkapään (olen oikeakätinen) leikkauksen jälkeen. Kolmeen viikkoon ei kädellä saanut tehdä yhtään mitään, sitten on vähitellen saanut alkaa liikutella. Vieläkään ei kuitenkaan saa nostaa kovin raskaita, lääkärin sanojen mukaan pari-kolme kuukautta vain maitopurkin painoisia saa tällä oikealla kädellä käsitellä. Ja se ei ole kovin paljon!

Muuten kuntoutuminen on edennyt mukavasti, mutta tuo painorajoitus aiheuttaa välillä päänvaivaa. Kun on niin vaikea muistaa, ettei saisi nostaa, kun käsi ei ole kipeä ja aina on tottunut tuolla oikealla nopsasti tekemään. Ajattelin aiemmin, että kipu varmaan muistuttaa, mutta eipä se niin mennytkään. Toisaalta hyvä niin. Toivottavasti tästä kuitenkin vielä jonkinmoinen työkäsi tulisi.

Blogien seuraaminenkin on ollut tauolla, kun niin harmitti, ettei itse saanut mitään tehdä. Sitten kesä ja muu elämä vei mennessään ja aikaa lipsahti aika kauan. Nyt olen aloittanut taas blogien seuraamisen ja sieltä se pikkupikkuhiljaa alkaa minunkin neuleinnostukseni nostaa päätään. Jospa tässä ei vielä ole toivo menetetty noiden keskeneräistenkään suhteen. Ehkä ne tässä valmistuu.

Tällä kertaa tällainen tylsä, kuvaton postaus. Jospa pian kuitenkin päivittäisin myös noiden keskeneräisten juttujen tämänhetkistä tilannetta.

Oikein mukavaa alkanutta viikkoa jokaiselle!!

Martta

2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Hei, käväisit lukaisemassa blogiani ja tulin minäkin tänne sinun sivuillesi. Olinkin jo löytänyt blogisi aiemmin ja se on minulla suosikeissa. Kiva blogi, jatkan seuraamista!

vinkkis.blogspot.fi

Martta kirjoitti...

Kiitos, Tiina, vierailustasi! Ja toivottavasti viihdyt jatkossakin.