maanantai 20. tammikuuta 2014

Vuoden viimeiseksi jäänyt työ

Hups! Tämä vuosihan ehti jo pitkälle ennenkuin sain sanaisen arkkuni vihdoin auki.
Viime syksy oli monella tavalla rankka ja palautuminen siitä on vaatinut aikaa. Nyt alkaa vihdoinkin tuntua, että pitkän, pimeän tunnelin päässä saattaa olla jokin pieni valonpilkahdus näkyvissä. Toivottavasti se sieltä aikanaan lähestyy...

Joulupukin konttiin sain tehtyä yhden ainoan pipon ystävälle lämmikkeeksi. Se jäikin viime vuoden viimeisenä valmistuneeksi työksi. Nyt onkin tarvittu lämmintä, kun pakkanen täällä meillä päin on paukkunut jo pitemmän aikaa yli -20 asteessa. Viime viikonloppuna oli jopa -29 astetta. Hrrr. Kylläpä sai vetää useammankin vaatekerran päälle, että ulos tarkeni. Koirakaan ei halunnut kovin pitkiä haisteluita suorittaa. Nyt tuntui jo ihan lämpimältä -10 astetta. :)

Pipon kudoin Dropsin Nepalista (väri 0206), puikot muistaakseni 5,5mm:n Addi Clicksit. Lopussa normisukkapuikot. 
Tässä ylemmässä kuvassa näkyy mallineule (ja virheet) paremmin, väri on oikeampi alakuvassa.Mallia otin muistaakseni Dropsin nettiohjeista, mutta sovelsin sitä vain osittain. Muuten menin ihan mutu-tuntumalla ja langan riittävyyden mukaan. :) Lankaa tähän kului 88g.

Tämän vuoden puolella olen jo ehtinyt aloittaa vauvan neulehaalaria ja tiskirättiä vaikka entisiä tekeleitäkin on nurkissa pyörimässä. Vauvanhaalari kiireellisimpänä kiilasi jonon kärkeen, kun vauvan "deadline" on jo mennyt. Vielä hän ei ole saapunut, kun haalarikaan ei kerran ole valmiina. ;) Täytynee tikutella se mahdollisimman pian valmiiksi.

Tänään oli ohjelmassa jo kauan siirretty koiran pesu. Nyt kelpaa rinsessaa esitellä...Oikein neulerikasta ja onnellista loppuvuotta 2014 teille jokaiselle!!

Martta

3 kommenttia:

Janne kirjoitti...

On se vaan nätti koira tuo riia! (pitää välillä kommentoijakki, ku kerran lukemassa käy viikoittain...) :)

Unknown kirjoitti...

nätti riia! ratkasin nitan turkkiongelman (laiskuuen) ajamalla karvat lyhyeksi :P mutta kyllä se silti välillä pesua tarvii :)

Martta kirjoitti...

Kiitos Janne ja Maria Riian puolesta! :)