tiistai 21. tammikuuta 2014

Alennusmyynnin antia

Yhtenä iltana lähdin pikaisesti käväsemään kaupassa. Olin jo kassalle menossa, kun huomioni kiinnitti täysi ostoskärryllinen lankoja. Eihän siitä ohi päässyt. Kaikki oli Novitan lankoja ja kaikki -50%!! Paljon siinä oli Rosea eri väreissä, joka ei minua niinkään kiinnostanut. Mutta Hankoa olen monesti hypistellyt normaalihinnalla, mutta se on jäänyt ostamatta. Vaikeinta olikin nyt värien valinta. Tällaisia sieltä mukaan lähti. Ihanaa keltaistakin olisi haluttanut ostaa, mutta nuukuus iski. :)


 Näistä ajattelin jotain laukkua tmv tai sitten ne päätyvät pölyräteiksi aikanaan.

 Pengottuani jonkun aikaa löysin pari kerää Bambua ja nehän piti ilman muuta ottaa sieltä rättilangoiksi.


Lisäksi siellä olisi ollut Polkua ja Huopasta sekä jotain muita ihan yksittäisiä keriä. Mutta sain hyvän mielen, kun löysin näin edullisesti mieluisia lankoja.

Iloista tiistaipäivää kanssakulkijoille!

Martta

3 kommenttia:

riikuska kirjoitti...

Ihania löytöjä! Mun tekisi mieli tehdä itselle joku myssy ja kaulahuivi. Täytyypä kulkea täälläkin silmät avoimena, jos jossakin kaupassa olisi vastaava tarjouskori. :)

Unknown kirjoitti...

Mää tein Tuure-pojalle tuosta hankolangasta semmosen puseron. nyt on tullu käyttöön. aluksi tuntu isolta kömpelöltä ja painavalta :). myös possun oon kutonu siitä ja norsu on tekkeillä :). vierailin dropsin sivuilla ja sieltä löyty tuuren peittoon langat :) saappaat nähä miten saan aikaseksi ne :).

olipa kiva löytää sun blogi "uuestaan"! pittääpä seurata nyt tiheemmin! :)

Martta kirjoitti...

Kiitos riikuska! -kannattaa näköjään kulkea aina silmät auki vastaavanlaisten tarjousten varalta!

Maria: Varmasti ihana takki pojulle! Kyllä sinä varmaan aikaa löydät peitonkin tekoon. Käyhän pistäytymässä aina, kun ehdit ja muistat. ;)
Nyt on kyllä ollu vähän hiljaisempaa, mutta ymmärrät kai. :(