maanantai 23. joulukuuta 2013

Myyjäisiä ja muuta touhuiluja

Pitkään on taas blogissani ollut hiljaista. Monet joulumyyjäiset valmisteluineen ja suurine leipomuksineen on vienyt voimat vähiin. (Varsinkin, kun ne on ollut jo muutenkin vähissä tämän syystalven aikana.)

Viime lauantaina oli viimeiset näistä kolmista myyjäisistä ja nyt minulla on alkanut "joululoma". Muutama päivä meni taas toipuessa, mutta nyt olen jaksanut keskittyä omaan joulun odotukseen ja valmisteluun sekä rakkaimpien muistamiseen.

Puikot ja koukut on ollut aika telakalla tässä viime aikoina, mutta nyt tuntuu niidenkin osalta vähän virkistymistä tapahtuneen. ;)

Myyjäisten myyntiartikkelit ovat pysyneet aika samoina nyt tämän joulun alla:

heijastinkukkia,


(Laitoinkin tällä kertaa kukat korttien kanssa, joten siinä sai valmiin pienen pikkujoululahjan tai muun muistamisen.)koruja,


unelmatorttuja,


kuivakakkuja ja piirakoita.
Lisäksi vielä tarjolla oli sytytysruusuja.


Tosi mukavasti varsinkin leivonnaiset kävi kaupaksi. Mutta ilahduttavan hyvin meni myös heijastinkukat ja sytytysruusut.

Yhden piponkin sain aikaiseksi. Yksi pipo ainakin vielä odottaa inspiraatiota. :)
Tässä pipossa lankana 7V vihreä (vyötteetön kesä) ja valkoinen. Tähänkin saaja on itse valinnut värit. Minä sitten päätin ominpäin toteutuksen. ;) Saaja tuntui olevan kuitenkin tyytyväinen, joten se sopii minullekin.

Raidoitus meni ihan "lonkalta", just senhetkisen mielen mukaan. Alussa vain 2oik ja 2nurin joustinta ja sen jälkeen sopivan verran suoraa oikeaa ennen kavennuksia. Lankaa tähän meni jonkin verran. Grammat täytyy jossain vaiheessa tänne kirjata. :)

Nyt on koukku ollut sitten vauhdissa. Pari tiskirättiä on tilauksessa ja  niistä toinen valmiina ja toinen jo koukulla. Novitan bambulankaa meni tähän 29g.Malli varmaan omasta päästä. En ainakaan muista, että oisin juuri tällaista missään nähnyt. Edellinen yritys meni vähän pilalle, mutta enhän minä jaksanut purkaa sitä. Ystävä sai siitä vähän mutkareunaisen rätin käyttöönsä. ;) Eipä se varmaan itse käyttöön vaikuta.

Tällaisia touhuja on tullut tehtyä viime viikkoina. Tuli niin pitkä juttu, että laitan uuden postauksen sitten jouluvalmisteluista. :)

Martta


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

olihan näitä postauksia jo odoteltu mutta omat hommat vei nettiajan mennessään. ahkera olet kyllä ollut, mitähän lie saat aikaan kun oikein saat voimasi takaisin! :) <3
onpa ihanan raikkaan näköinen tuo pipo, ja sopivan pitkä. mulla aina tulee joko päätänuoleva tai superpitkä, vaatii reenausta :)

-Annukka

Martta kirjoitti...

Kiitos Annukka. Toivottavasti tämä blogikin tästä taas virkistyy, kun saan voimia takaisin. :) <3
Tuostakin tuli vähän reilun mittainen, mutta pääasia, että neiti tykkää! Vielä yksi on pipoa vailla, mutta nyt kiilasi yksi kiireellisempi juttu puikoille. ;)