maanantai 23. joulukuuta 2013

Jouluvalmisteluja ja hyvän joulun toivotus

Joulu tulee kovaa vauhtia. Millään ei meinaa pysyä ajan laskussa matkassa. Tuntuu, että loka- ja marraskuut on jonnekin vain hävinneet. Yhtäkkiä onkin jo joulu ihan ovella. Viime päivinä olen leiponut jouluksi herkkuja. Pullaa monenlaista ja piparkakkuja.

Kanelikierrepullia

Voisilmäpullia

Vaniljakierrepullia
Pitkästä aikaa tuli leivottua ihan oikeaa pullaa ja olihan se hyvää!! Lämpimänä piti maistella kylmän maidon kanssa. Niin se on parasta. :p

Piparkakut tein tänä vuonna "kaupantätin" tekemästä taikinasta. Hyviä tuli siitä huolimatta tai juuri sen vuoksi, kumminkohan lie... :) Helpotin siinäkin kohti joulun valmisteluja.


 Tänään tein vielä oikein äkkimakeaa Santerin torttuaLeikkasin ihan pieniksi paloiksi, kun ei sitä isoa palasta saattaisi syödäkään. :)  Pohjana muropohja, sitten kinuskikerros ja päällä tummaa suklaata ja valkosuklaaraitoja. :p  Tosi herkkua, mutta ei todellakaan kovin paljon voi syödä kerrallaan.


Nyt haluan toivottaa kaikille blogini lukijoille ja täällä vieraileville


Oikein rauhallista ja rentouttavaa joulua sekä vielä parempaa tulevaa vuotta 2014!Tervetuloa kylään ensi vuonnakin.  :)

Martta

2 kommenttia:

riikuska kirjoitti...

Ihanaa joulunaikaa sinulle! :)

Innoittamanasi tein pursotettavia pikkuleipiä koesatsin ja ihan hyviä tuli. Maustoin piparkakkumausteella. Kokeilen joskus lisää. :)

Martta kirjoitti...

Kiitos riikuska!
Mukava, kun innostuit kokeilemaan. Piparkakkumauste oli varmaan tosi hyvä näin joulun ajan pikkuleipiin! Hyvä idea. Voisi joskus kokeilla itsekin.