tiistai 4. joulukuuta 2012

Pitkästä aikaa

Heips pitkästä aikaa. Onpa ollut muka niin kiirettä, ettei ole ehtinyt ajatellakaan blogia ja sen päivittämistä. Tai ainakin niin oon kuvitellut. ;) Viime viikko meni sairastaessa aika sitkaan tuntuista flunssaa. Kurkku on edelleen kipeä. :(  Luulin jo välillä, että kipu loppuu, mutta sepä palasikin uusilla voimilla... Saapa nädä, tarviiko hakea ab-kuuri vielä, jos se oikein angiinaksi heittäytyy.

Tartuin nyt näppikseen, että jotain kirjottelen. Katselin kuvakansioita, niin vielä koko joukko käsitöitä, jotka ei vielä oo päätyny tänne. Ajattelin, että laitan kaikki loput vain kuvapläjäyksenä. Muuten en pääse "tähän päivään" ensinkään kiinni, kun aina saa blogata noita menneitä juttuja.

Tässä siis kattava kuvapläjäys, olkaa hyvä!  Kaikki kuvat eivat valitettavasti ole kovin korkeatasoisia eikä kovinkaan järjestyksessä, mutta jospa niistä jotain selvää saisi. On ne ainakin nyt kuvina itsellä mielessä.
Ensimmäiseksi tuttuja "junasukkia" pienille ihmisenaluille!

Kääk! Nämä kuvat ei mene läheskään niin, miten haluaisin!!!!
Lankana Wool
Samoin nämä neulottu Woolista

 

 Nämä sukat meni osaksi jo aiemmin blogattua vauvan villapukua. Jossain se tulee vielä kokonaisuudessaankin kuvattuna. Novitan Wool on mielestäni mukavan pehmyt ja kutittamaton lanka vauvaneuleisiin. Lisäksi siinä on nyt ollut tosi ihania värejä. Seuraavissakin neuleissa lankana Wool, violetti ja valkoinen (vaikka ei kuvassa violetiltä näytäkään...) sekä "junasukat" petrolinvärisenä n.7kk:n ikäiselle pojalle. 
Pieniä päänlämmittimiä. Isompi myös osaksi villapukukokonaisuutta. Pienempi sopi juuri siskon (reilun kuukauden etuajassa syntyneelle) pienelle tytölle.
 
 Ystävälle seiskaveikasta raitasukat. Luonnonvalkoinen rauhoittaa vähän tuota kaikenkirjavaa papukaijalankaa.
Tässä villapuku kokonaisuus pinelle neidille, koko n.80cm

Matto halk.n.150cm, virkattu trikookuteesta
 Näitä mattojakin on ennenkin täällä blogissa näkynyt.

Edelleen pieniä sukkia. Nyt Siljasta neulottuja.Tässä matossa halk. n 155-160cmNäissä sukissa kävi vähän köpelösti. Alunperin ajattelin tehdä yhdet sukat. Olin menossa toisen sukan kärkikavennuksessa, kun huomasin, ettei sukat olleetkaan samanlaiset! Sen verran inhoan purkamista, että päätin heti, että teen mieluumin kahdet kuin puran molemmat puoliväliin. Niin tein ja langatkin melkein riitti. Onneksi sain vihreää lankaa kerän samaa värjäyserää. Tulihan nuo neulottua (meidän murteella sanottuna kudottua), mutta lankojen päätteleminen (joka myös ei ole ollenkaan mielipuuhaani) oli melko sitkasta!Nämä pannunaluset virkkasin kokeeksi trikookuteesta. Nämä ovat sellaisia mukavia, nopeita välihommia. Niitä suurempitöisiä on nimittäin aika monta kesken... Se onneksi tuntuu olevan monelle muullekin tyypillistä. ;)

Tässä poseeraa blogikoira Riia. Se on maaliskuussa 3 vuotta täyttävä cotton-neiti. Riia osallistuu mielellään vähän joka hommaan ja vauhtia sekä vaarallisiakin tilanteita syntyy.
Tukka menee silmille heti, kun pompulat irtoaa. Riia ei, vaikka neiti onkin, tykkää hirveästi noista pompuloista. Heti, kun saan pompulan laitettua, se alkaa hieroa päätään olohuoneen mattoon, että sais ainakin irrotettua sitä löysemmälle. <3

Tänään yritettiin ottaa vähän kuvia punaisessa fleece-puserossa, josko saisi jonkinlaisen joulukortin vielä teetettyä neidistä. :)
Vähän jo kyllästyttää ja väsyttää tämä poseeraaminen. Saisi jo tuon herkun ottaa...
Tässä tämä maratonpostaus. Mukava, jos jaksoit lukea tänne asti!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tosi ihanat ollu nuo junasukat Jooselle! Tuo on semmonen malli että pysyy hyvin jalassa vauvalla.

Martta kirjoitti...

Hyvä, kun sukat on käytössä ollet toimivat! Terveisiä Jooselle, isosiskolle ja vanhemmille! ;)